Begeleiding workitects
Beginner

Bootcamp: betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid

Samen met Agoria bieden we een programma aan dat je aan het denken zet over innovatieve organisatieontwikkeling. Aangepast aan de markt, de snel veranderende omgeving en wisselende klantvragen. Met duidelijke ideeën rond technische ingrepen en structurele keuzes om silo’s te doorbreken, performantie, productieverbeteringen en maatwerk. Ook de 'culturele dimensie' komt aan bod: hoe stimuleer je betrokkenheid en eigenaarschap. Je beëindigt dit programma met een flinke dosis inspiratie én een actieplan onder de arm.

begin
Beginner

Proeven van innovatief organisatieontwerp

Ben je getriggerd om na te denken over organisatieontwerp? Voel je aan dat het anders kan qua interne organisatie, efficiëntie, of teamwerking? Misschien ben je op zoek hoe je nog beter het potentieel van mensen kan ontwikkelen. Dan start je best bij het begin: een kennismaking met Innovatieve Arbeidsorganisatie (IAO). 

Bouwen aan
Beginner

Inspiratiesessie Innovatief organisatieontwerp

Anderen overtuigen over het belang van een duurzame organisatiestructuur, dat kunnen we. Geloof je zelf in innovatieve arbeidsorganisatie (IAO) en wil je er anderen kennis mee laten maken? Of ben je gedreven om de interne organisatie van een bedrijf aan te pakken maar kan je ondersteuning gebruiken om je verhaal over te brengen? Dan is onze inspiratiesessie IAO het overwegen waard.

Voedingsindustrie

Innovatielab in de voedingssector

Een laagdrempelige opleiding voor voedingsbedrijven. Je kijkt naar je interne werking en we zetten je op weg naar een efficiëntere, flexibele organisatie mét betrokken medewerkers.

Opleidingsevent
Voedingsindustrie
Beginner

Innovatielab: IAO in de voeding

Flanders’ FOOD en Alimento sloegen samen met ons de handen in elkaar. Het resultaat? Een laagdrempelige opleidingvoor voedingsbedrijven in Vlaanderen. Je kijkt er naar de interne werking van je bedrijf en we zetten je op weg naar een efficiëntere, flexibele organisatie mét betrokken medewerkers.  

Abonneer op Kennismaking en inspiratie

Magazine

Project Woonzorgcentra

Infosessies IAO in woonzorgcentra

In het voorjaar van 2019 starten we begeleidingstrajecten bij twintig woonzorgcentra. Deze woonzorgcentra worden twee jaar ondersteund in een veranderproces op vlak van ‘innovatieve arbeidsorganisatie’ (IAO).