Doelgroep

- Adviseurs of consultants
- Change managers, HR managers, Project managers 
- CEO’s of COO’s

Niveau

Beginners (nog geen kennis van IAO vereist) 

Inspanning

1/2 dag

Prijs

€ 600 (excl. BTW)

Omschrijving

Wij houden niet van eenheidsworst. Daarom maken we er een punt van om op basis van jouw aanvraag een inspiratiesessie samen te stellen. Eén van onze Workitects geeft een introductie op innovatieve arbeidsorganisatie, toegespitst op jouw situatie.

De essentie van onze inspiratiesessies komt wel steeds op hetzelfde neer: de basisprincipes en werking van een innovatieve arbeidsorganisatie (IAO) worden uitgelegd aan de hand van het organisatiecanvas. Het is een inleiding voor iedereen die weinig kennis heeft van organisatieontwerp en methodes om organisaties te designen.

Tijdens de inspiratiesessies stellen we ook enkele cases/best practices voor die een herontwerp kregen en daarin begeleid werden door Workitects. Daarbij grijpen we terug naar 10 jaar ervaring in de omkadering van verandertrajecten in zowat alle sectoren in Vlaanderen.

X

Aantal deelnemers

Zowel voor kleine als grotere groepen

Trainer

Opleidingsverantwoordelijke

Gard Bemelmans

Gard Bemelmans

Workitects

Bijkomende info

Een Workitect komt jou (of je publiek) met plezier een introductie geven op Innovatieve Arbeidsorganisatie (IAO). De inspiratiesessie duurt een halve dag en kan op locatie gegeven worden. Voor meer informatie neem je contact op met info@workitects.be

Magazine

werkbaarwerk

Hoe was het op het werk vandaag?

Het antwoord op deze dagelijkse vraag houdt meer in dan je zou verwachten. Het kan een indicatie zijn van de werkbeleving of de werkbaarheid van je job. 

Innovatieve woonzorgcentra

Hoe staat het met de werkbaarheid in onze woonzorgcentra?

We organiseerden een werkbaarheidsbevraging bij 20 Vlaamse woonzorgcentra. Uit deze studie kunnen we al 3 lessen trekken. 

Project Woonzorgcentra

Infosessies IAO in woonzorgcentra

In het voorjaar van 2019 starten we begeleidingstrajecten bij twintig woonzorgcentra. Deze woonzorgcentra worden twee jaar ondersteund in een veranderproces op vlak van ‘innovatieve arbeidsorganisatie’ (IAO).