Doelgroep

Onderwijs- en zorgprofessionals

Niveau

Beginners

Prijs

€29,99 (incl. BTW)

Anders veranderen met goesting

De afgelopen jaren hadden we het nog over scholen slim organiseren. Ondertussen is het onderwijs geëvolueerd. Onze organisatie en onze inzichten op het onderwijs ook. Met het nieuwe boek 'Op grote schaal scholen slim organiseren' gaan we verder en challengen we om op grote schaal te denken en te organiseren.

Op grote schaal scholen slim organiseren

Je mag inspiratie verwachten van scholen zoals Adite in Diest en De Kade in Brugge: hun aanpak qua schoolorganisatie en het traject naar die verandering wordt uit de doeken gedaan. Verder vertelt het boek hoe scholen (en zorgorganisaties) kracht kunnen putten uit schaalvergroting. Maar ook bijhorende valkuilen en mogelijke oplossingen krijg je geschetst van Tom Van Acker en Yves Demaertelaere.

Zoals in het eerste boek, blijven de auteurs ver weg van bureaucratie en logge structuren maar willen ze vooral inspireren om alle betrokkenen met plezier te laten samenwerken.

Bestel jouw exemplaar!

Nieuwe ideeën opdoen? Klaar om uitgedaagd te worden en anders te kijken naar organiseren? Bestel dan nu één van onze boeken. En als je er echt geen genoeg van kan krijgen, kan je één van de auteurs ook boeken voor een inspiratiesessie. 

Vereist veld
  • Aanmelden
  • Productkeuze
  • Betaalmethode
  • Betaling
  • Bevestiging

Login

Dag toekomstige Workitect.

Om onze producten aan te kopen zal je je eerst moeten aanmelden.

login

Magazine

Hart voor Wichelen

Anders organiseren in tijden van Corona

Hoe beleeft woonzorghuis Molenkouter de Coronacrisis? Interview met Els Meuleman, directeur van een woonzorghuis dat aan de slag is met innovatief organiseren, ook tijdens deze periode. 

Thuiswerken

Welke impact heeft thuiswerken op de werkbaarheid van je job?

Dat wilden we meten. Daarom lanceerden we de Thuiswerkmeter. Ontdek in dit artikel de resultaten van de bevraging. 

Werkstress

De curve van de werkstress-epidemie afvlakken

Bart Van Craeynest, hoofdeconoom bij Voka, voorspelde voor 2020 de grootste terugval van economische activiteit sinds WO II. Die economische crisis dreigt een werkstress-epidemie aan te drijven. Wie helpt om dat tegen te gaan?

werkbaarwerk

Hoe was het op het werk vandaag?

Het antwoord op deze dagelijkse vraag houdt meer in dan je zou verwachten. Het kan een indicatie zijn van de werkbeleving of de werkbaarheid van je job. 

Innovatieve woonzorgcentra

Hoe staat het met de werkbaarheid in onze woonzorgcentra?

We organiseerden een werkbaarheidsbevraging bij 20 Vlaamse woonzorgcentra. Uit deze studie kunnen we al 3 lessen trekken. 

Project Woonzorgcentra

Infosessies IAO in woonzorgcentra

In het voorjaar van 2019 starten we begeleidingstrajecten bij twintig woonzorgcentra. Deze woonzorgcentra worden twee jaar ondersteund in een veranderproces op vlak van ‘innovatieve arbeidsorganisatie’ (IAO).