Doelgroep

Change Agents

Niveau

Beginner

Prijs

€29,99

Van Babel tot ontwerp

Organisatieconsultants hebben het niet gemakkelijk. Managers ook niet trouwens. En waarschijnlijk vergeten we heel wat andere beroepsgroepen waar je ook geconfronteerd wordt met uiteenlopende visies, ideeën qua aanpak, variaties aan werkinstrumenten en een grote verscheidenheid aan professionele vaardigheden. Het is uitdagend om in dat werkveld een standpunt in te nemen, zo ook op het vlak van organisatieontwerp. Seth Maenen schreef een boek dat verheldering wil brengen. Het reikt bouwstenen én hands-on tools aan om vanaf morgen met een frisse blik naar organisatieontwikkeling te kijken. 

Van Babel tot ontwerp brengt de basisinzichten die noodzakelijk zijn om een organisatie te ontwikkelen, samen in één coherente aanpak. Je wordt uitgedaagd om je eigen denkbeelden over organisaties in vraag te stellen.

Stapsgewijs word je meegenomen in een wetenschappelijk gefundeerde aanpak om je eigen organisatie beter te stroomlijnen. Het model (het organisatiecanvas) dat dit boek aanreikt is als een kompas waarmee organisaties tot een beter gestroomlijnd ontwerp kunnen komen. Een 'beter ontwerp' betekent meer engagement van de medewerkers, minder frustraties en energieverlies, en een betere focus op de strategische doelstellingen.

Niet zo'n lezer?

Boek Seth Maenen dan voor een inspiratiesessie. Hij vertelt je met plezier meer over organisatieontwerp, visie en teamwerking. Laat je inspireren en ga aan de slag in jouw organisatie, gewapend met nieuwe inzichten en hands-on tools.

Masterclass IAO

Hou je het liever niet bij lezen? Maak concreet werk van je eigen case en zet de stap naar een innovatief herontwerp. Dat kan in onze masterclass, gedoceerd aan de Antwerp Management School. Je zoomt er in op organisatiestructuur, cultuur en leiderschap.

Bestel jouw exemplaar!

Nieuwe ideeën opdoen? Klaar om uitgedaagd te worden en anders te kijken naar organiseren? Bestel dan nu één van onze boeken. En als je er echt geen genoeg van kan krijgen, kan je één van de auteurs ook boeken voor een inspiratiesessie. 

Vereist veld

Magazine

Project Woonzorgcentra

Infosessies IAO in woonzorgcentra

In het voorjaar van 2019 starten we begeleidingstrajecten bij twintig woonzorgcentra. Deze woonzorgcentra worden twee jaar ondersteund in een veranderproces op vlak van ‘innovatieve arbeidsorganisatie’ (IAO).